Testy, quizy

Jesteś w:

Megatest w liczbach

Liczba testów: 4806

Rozwiązanych testów: 4960725

Liczba użytkowników: 106153

Gości on-line: 188

Nasi partnerzy

Radio PolskaStacja.pl:

ps.jpg

Sklep Lacoste24.pl:
lacoste.png

Muzyka - testy

Nazwa testu Grano Zdało Ilość pytań Ocena Data dodania
Trubadurzy - znajomość tekstów 36 16 10 ---
2009-11-03
Dżem - znajomość tekstów 1024 33 10 7.60
2009-10-06
Dyskografia Dżemu 142 14 10 6.50
2009-12-24
Fort Minor - znajomość tekstów 58 23 10 5.00
2009-10-14
Jak to leciało - Feel 533 105 10 7.33
2009-09-25
Jak dobrze ich znasz? 204 29 10 7.33
2009-10-04
Dżem - test ogólny 380 43 10 8.67
2009-10-26
Eiffel 65 93 48 10 10.00
2009-10-22
Jacek Kaczmarski - znajomość tekstów 109 60 10 1.00
2009-10-24
Hurts - test ogólny 36 21 10 ---
2011-01-29
Elektryczne gitary - znajomość tekstów 117 29 10 6.50
2009-10-26
Hity lat 80 - cz.6 140 54 10 8.00
2010-08-23
Feliks Mendelssohn - Bartholdy 54 21 10 4.00
2009-11-11
Hity lat 80 - cz.5 97 43 10 ---
2010-08-23
Gdzie się urodził/urodziła? 2 0 10 ---
2013-12-30
Fryderyki 2011 -muzyka rozrywkowa 7 2 10 ---
2011-05-10
Festiwale muzyki poważnej w Polsce 25 3 10 ---
2011-05-13
IRA - znajomość tekstów 177 40 10 6.50
2009-10-26
Varius Manx 102 33 10 8.40
2009-10-21
Ira 123 34 10 10.00
2009-10-22
TSA 81 29 10 10.00
2009-10-29
Flyleaf - znajomość tekstów 38 6 10 ---
2010-03-09
Farrokh Bulsara - test ogólny 110 61 10 5.67
2009-10-20
Rihanna 844 511 9 6.30
2009-10-02
Simple Plan - test ogólny 86 7 9 ---
2010-03-09
Sobota 272 91 9 8.00
2010-12-21
Strachy na Lachy - test ogólny 113 35 9 9.33
2010-02-03
Jaki zespół to śpiewa? 559 162 9 6.20
2009-10-15
Ich Troje 487 149 9 7.56
2009-10-22
Ian D'Sa 54 40 9 10.00
2009-10-28
Zeus 135 13 9 6.00
2010-01-07
Radiohead 93 33 9 10.00
2009-10-24
Sabaton - test ogólny 200 129 9 ---
2010-08-23
Sarah Connor 70 41 9 8.33
2009-10-02
Beyonce 925 265 9 5.00
2009-08-13
Lady Gaga - test ogólny 303 153 9 6.33
2010-12-02
Lenka 63 27 9 8.00
2009-10-15
Edyta Górniak 291 189 9 8.00
2009-08-08
Pink Floyd - test 2 181 57 9 5.00
2009-10-26
Nicole Sherzinger 105 53 9 8.33
2009-08-13